Een oren- en ogenstrelend optreden in “Het Kerkje” in Budel. juni 2023

Op 17 juni 2023 ist ’s middags vanaf 14.30 u in “Het Kerkje” – voor deze gelegenheid aangekleed met enkele kunstwerken – door muzikanten van het AZC een uniek, muzikaal optreden verzorgd. Tussendoor is hun optreden gecombineerd met dat van een kunstschilder, de maker van deze stukken, die “live” zijn talenten zal demonstreren bij het werken aan een heel nieuw stuk.

Door het organiseren van deze optredens biedt het “Inwonerscollectief Cranendonck” een podium aan de bewoners van het AZC die blij zijn om hun bijzondere vaardigheden te tonen.
In hun thuislanden zijn deze artiesten veelal bekend door hun professionele optredens voor publiek. Enkele van deze musici traden eerder in Maarheeze op tijdens de thema-avond van 20 maart in de “Smeltkroes” waarbij ook staatssecretaris Van der Burg aanwezig was.

Na afloop werd, onder het genot van koffie/thee met gebak, gelegenheid geboden om kennis te maken met de uitvoerders en de performer.  Werk van de kunstschilder/grafisch ontwerper Shamsedin Moradi is te zien op instagram:  https://www.instagram.com/shamsedin_moradi/