Sympathisantenbijeenkomst Inwonerscollectief 2024

Het inwonerscollectief functioneert als Stichting sinds 1 maart 2023. Afgelopen 20 januari was het tijd voor de eerste Jaarvergadering. Deze werd gehouden in het Muziekhuis in Maarheeze.              
Na een korte pauze startte de bijeenkomst met de sympathisanten. Er waren 12 sympathisanten aanwezig. We hopen bij een volgende bijeenkomst, door deze ruim van te voren aan te kondigen, op een grotere opkomst. In deze bijeenkomst werd door middel van een powerpoint-presentatie met foto’s van al onze activiteiten vanaf december 2022, getoond wat wij hebben uitgevoerd van het verbindingsplan. De presentatie werd van een toelichting voorzien van onze voorzitter, Ans van de Laar. Ook burgemeester Roland van Kessel was aanwezig bij de bijeenkomst en liet zich zeer geïnteresseerd informeren over onze activiteiten.

Na deze presentatie was het tijd voor een ontspannen samenzijn, waarbij aan alle aanwezigen enkele consumpties zijn aangeboden, terwijl we konden genieten van de muziek van Mazis, die inmiddels vaste gast is in Cranendonck.  Heel fijn is dat enkele sympathisanten hebben aangeboden ook actief te willen zijn bij enkele van onze activiteiten. We kunnen nog meer hulp gebruiken. Als u interesse heeft kunt u dit melden via InwonerscollectiefCranendonck@gmail.com.